Vecka 16 (19-25 april) uppmanar Pingstkyrkan till extra bön, enskilt och tillsammans. Vi vill prata med Gud och be om hans visdom och plan, om ledning och beskydd och att hans härliga rike ska synas i våra liv, vår församling, vår kommun och vårt land.

Måndag 19, onsdag 21 och lördag 24 april kl 18, Bön i kyrksalen
Tisdag    20, torsdag 22 och fredag 23 april kl 18.00, Digital Bön via nätet
Torsdag 22 april kl 10.00, Bibelläsning och Bön i kyrksalen
Söndag   25 april kl 10.30, ÄNTLIGEN SÖNDAG – Digital Bön och lovsångs gudstjänst

Vi följer FHMs råd och rekommendationer (max 8 personer per fysisk samling (obligatorisk anmälan), håller avstånd och är friska).
Har du inte möjlighet att komma till kyrkan och be kan du be hemma eller där du är.

Välkommen att maila oss (kontakt@hallstahammar.pingst.se) om du har något du vill att vi skall be för under böneveckan eller om du vill ha en länk till den digitala bönen.

Varmt välkomna att vara med!