Den positiva rösten i etern.

Radio Plus är ett samarbete mellan Pingstkyrkan och Baptistkyrkan i Hallstahammar. Vi sänder i Hallsta-Suras närradio varje fredag klockan 21:30 med repris lördag klockan 18. Tanken är att via radio göra Jesus känd bland människor som inte är troende. Vi är övertygade om att Jesus är den enda vägen till Gud. En gång i tidernas begynnelse skiljde synden människan från Gud. Det är den relationen vi vill visa vägen till, så att den kan bli återupprättad igen. Synd betyder ju att missa målet, att gå vilse. Men Jesus dog för våra synder och misstag, och uppstod för att vi skulle kunna bli räddade och komma rätt igen, genom att tro på honom. Det är vad vi vill föra ut till människorna inom Hallsta-Suras upptagningsområde med Radio Plus.