Missionskyrkan och Pingstkyrkan har varsin söndagsskola. Söndagsskolan är en plats där barnen kan fira sin egen gudstjänst, på ett lekfullt och spännande sätt.

Söndagsskolan i Pingstkyrkan
Temat för söndagsskolan i
Pingstkyrkan för hösten är, “Att följa Jesus”. När gudstjänsten är i gång så har barnen sin egen gudstjänst på bottenvåningen. Bibelberättelser, sånger och lekar får barnen vara med om. Ibland blir det också lite fika efter gudstjänsten.

Söndagsskolan i Missionskyrkan

Söndagsskolan i Missionskyrkan inleder en ny termin.

I söndagsskolan får du höra berättelser om Jesus, med flanellograf och andra bilder. Du får pyssla, rita, måla och sjunga.

Alla barn, både stora och små, är välkomna till söndagsskolan. Först är vi med en stund på gudstjänsten i kyrksalen, sedan går vi ner till söndagsskolrummet.

Vi som jobbar med söndagsskolan är Anita Lindborg, Laura Kvam , Carina Källberg-Spännare, Agnes Eriksson