EQUMENIAKYRKAN I HALLSTAHAMMAR håller för närvarande kyrkan stängd för offentliga sammankomster på grund av rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Samtidigt håller vi våra verksamheter igång genom internet.

DU KAN FÖLJA OSS UNDER STILLA VECKAN ENLIGT FÖLJANDE

GUDSTJÄNST kl.11:00 med medverkan av Janne Carlén, Henrik Westman, Christina Czitrom och Pastor Iván

SKÄRTORSDAG kl.19:00 GETSEMANESTUND. Pastor Iván och Heiki Salonen

LÅNGFREDAG 11:00 Mässa i St:Lars kyrka tillsammans med prästen Marjatta Ericsson och pastor Iván.

PÅSKDAGEN kl.11:00 UPPSTÅNDELSEGUDSTJÄNST med Heiki Salonen, Pastor Iván och Ingrid Eriksson.

DESSA SAMLINGAR KAN DU FÖLJA DE ANGIVNA TIDERNA GENOM Youtube på följande adress: Pastor Iván Equmeniakyrkan.

Vill du ta del av dagliga andakter kan du göra det genom följande adress på Facebook. Klicka på raden.

Andakter och Gudstjänster. Pastor Iván, Equmeniakyrkan i Hallstahammar. Följ instruktionerna på sidan.

EQUMENIAKYRKAN I HALLSTAHAMMAR ÖNSKAR ER EN AV GUD VÄLSIGNAD GLAD PÅSK!